Tijdens de diensten is er oppas voor de kleinsten. Er zijn ’s morgens 2 groepen. Beneden zitten de kinderen 0-2,5 jr. Boven kinderen vanaf 2,5 t/m 4 jaar. ‘s Middags is er één groep ( 0 t/m 5 jaar ) beneden.

We maken gebruik van een oppasrooster. Wij verwachten dat ouders die hun kind regelmatig in de oppas brengen ook mee willen draaien in het oppasrooster. Zo zorgen we met elkaar ervoor dat iedereen de diensten bij kan wonen. Het oppasrooster wordt gemaakt door Stéphanie de Jong (e-mail: oppas@zuidhovenkerk.nl) Natuurlijk vinden wij het ook super leuk als je bereid bent om mee te draaien in het rooster als je geen kinderen hebt/brengt. Geef je alsjeblieft op bij Stéphanie. Wij kunnen nog veel mensen gebruiken. Zowel volwassenen als tieners!

Gang van zaken als je je kind brengt:  

Bij binnenkomst is het de bedoeling dat je de naam van je kind en evt bijzonderheden in de map, die op het aanrecht ligt, schrijft. In de benedengroep liggen ook stickers waar je de naam van je kind kunt opschrijven en op de rug kunt plakken.

Tijdens de dienst krijgen de kinderen een biscuitje. Verder wordt er geen ‘voeding’  of drinken oid gegeven door de oppasdienst.

De crèche-commissie bestaat uit:

  • Femke van Leeuwen
  • Thirsa van Herk
  • Annelies van Keulen